Inmiddels onze werkzaamheden voor het archief van de heemkundekring weer hervat. Dat betekent dat u weer welkom bent op de maandagochtend in Dorpshuis De Geubel. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Eindejaarsbijeenkomst 10 december 2021 voor leden van de heemkundekring.
(Onder voorbehoud i.v.m. de dan geldende coronomaatregelen)

Onze laatste activiteit van 2021 gaat plaats vinden op vrijdagavond 10 december 2021 in Dorpshuis De Geubel vanaf 18:00 uur. Wij willen die avond samen met u terugkijken op het afgelopen jaar, dat weliswaar bijna voorbij is maar dat voor ons zo prominent in het teken van de coronamaatregelen heeft gestaan. Wat we vooral willen is een informeel samenzijn. Tijdens de avond kunt u genieten van een smakelijk buffet. Vanaf ongeveer 20.30 uur volgt een optreden door zanger, entertainer en voormalig dierenarts Rinus Rasenberg, boerenzoon uit Wagenberg. En natuurlijk ontbreekt ook tijdens de avond een foto-impressie van onze historische commissie niet. Alle leden hebben inmiddels de nieuwsbrief ontvangen met meer informatie.