Heemkundekring "Des Graven Moer"
Historie van 's Gravenmoer
Geografie
Omroeper
Over de vereniging
A.V.G.

Welkom op de website van Heemkundekring "Des Graven Moer".

Wij zijn een actieve vereniging van en voor geinteresseerden in de historie van 's Gravenmoer. 's Gravenmoer  is een Noord-Brabants dorp, dat sinds 1 januari 1997 onderdeel uitmaakt van de gemeente Dongen. De eerste vermelding dateert van 1293. "Des Graven Moer" organiseert lezingen en activeiten, en brengt een aantal malen per jaar "De Omroeper" uit. Een aantal oudere nummers vindt u op deze website.

In navolging van adviezen van het RIVM en het Kabinet, niet bij elkaar te komen als dit niet echt noodzakelijk is in verband met het Coronavirus, heeft het bestuur besloten de komende activiteiten niet door te laten gaan. Wij willen U immers niet aan onnodige risico's blootstellen. We hopen op begrip voor dit besluit en zien U graag gezond en wel  wanneer dit weer verantwoord is. We houden u op de hoogte.